Artist management

Confetti CPH blev stiftet i 2017 af Christina Barré, da hun lagde fra kaj som agent for fire af Danmarks største influenter. Siden da er Confetti vokset, og Christina fungerer i dag som agent og manager for i alt 11 danske talenter. Hendes klienter tæller en række professionelle influencere, tv-personligheder samt foredragsholdere, forfattere og podcastere. Confetti CPH assisterer ydermere en række stærke forretningskvinder i håndteringen af deres personlige brand og samarbejder på tværs af platforme og sociale medier. Se vores klienter her.

Confetti CPH har ambitioner om at skabe et seriøst ståsted i den digitale medieverden og tilbyder virksomheder at fortælle deres historie igennem content marketing og ved hjælp af større co-brandingsamarbejder. I fællesskab udarbejder vi idéer og koncepter, som er skræddersyet, så de passer perfekt til det enkelte brand og den eller de talenter, som står i spidsen for formidlingen. Sideløbende fungerer Confetti CPH som kreativt bureau for både større og mindre virksomheder, og vi har stået i spidsen for at projektlede og eksekvere en række succesfulde influencer-samarbejder på tværs af digitale platforme, bureauer og influenter.

Kerneværdierne hos Confetti CPH er gennemsigtighed, gennemslagskraft, høj troværdighed og loyalitet. Vi repræsenterer nogle af de største og mest kendte influenter i branchen, og når vi indgår et samarbejde med en virksomhed på vegne af disse, sker det i tæt dialog med begge parter for hele vejen igennem at skabe den bedste oplevelse for både brand, influencer og følgere. Når reklame-indholdet fungerer og skaber liv og interaktion på influentens platform i overensstemmelse med hans eller hendes DNA, er det en succes, og det forstår vi. Derfor kommer mange af vores kunder igen år efter år, og vi har forhandlet nogle af de længste ambassadørsamarbejder nogensinde i Danmark. Vi tænker kreativt, og sammen med vores klienter og kunder ser vi muligheder og matches på tværs af det traditionelle og det nytænkende, og det er det, der er med til at gøre, at vores kampagner konverterer så godt, som de gør.

Confetti CPH blev i 2023 opkøbt af kommunikationsbureauet Friday og er idag en del af deres kontor og medarbejderstab i Bredgade, København. Christina Barré er i forbindelse med opkøbet indtrådt som Partner i Friday. Læs mere her

Friday er en kommunikations hybrid der håndtere alt fra influencer marketing til medietræning, public affairs, video og podcast produktion, strategi og forandring, PR og SoMe, Krisehåndtering, design, branding og meget andet.