Christina Barré

I juli 2017 sprang Christina ud som selvstændig erhvervsdrivende med influenceragenturet, Confetti CPH. Med sig havde hun fire af landets største livsstilsbloggere, som stadig er hendes klienter den dag i dag.

Confetti CPH har sidenhen udviklet sig til at være et ”Artist management” og repræsenter nu både influencere, skuespillere, tv-personligheder, foredragsholdere, podcastere, forfattere og en række kvindelige iværksættere. Fra kontoret i Værnedamsvej fungerer Christina i dag som agent og manager for 10 klienter.

Confetti CPH fungerer også som kreativt bureau for både større og mindre virksomheder, hvor de står i spidsen for at projektlede og eksekvere influencersamarbejder på tværs af digitale platforme og influenter.

Forinden hun blev selvstændig var Christina blandt andet ansat hos Bloggers Delight som ’Community Manager’ og igennem sin 3-årige ansættelse rekrutterede og udvidede hun firmaets influencerportefølje med over 200 nye bloggere. Hun var ydermere primus motor på at opstarte og drive fire af firmaets nye blognetværks, samt at afvikle et hav af blogger-events og holde foredrag om emnet.

Founder af Confetti CPH, Christina Barré, har igennem de sidste 10 år beskæftiget sig med blogs og sociale medier. Interessen for branchen begyndte allerede i 2009, hvor Christina startede sin egen blog, som hun efterfølgende drev i 8 år. Hun har derfor som en af de få i hendes branche, haft muligheden for at sidde på begge sider af skrivebordet.