Christina Barré (Founder og Agent)

I Juli 2017 sprang Christina ud som selvstændig erhvervsdrivende, med influencer agenturet Confetti CPH. Med sig havde hun fire af landets største livsstilsbloggere, som stadig er hendes klienter den dag i dag.

Confetti CPH har sidenhen udviklet sig til at være et ”Artist management” og repræsenterer nu både influencere, skuespillere, tv-personligheder, foredragsholdere, podcastere, forfattere og en række kvindelige iværksættere. Fra kontoret på Værnedamsvej på Frederiksberg, fungerer Christina i dag som agent og manager for 10 klienter.

Christina har beskæftiget sig med influencermarketing de sidste 11 år. Interessen for branchen begyndte allerede i 2009, hvor Christina var blandt de første herhjemme til at starte sin egen blog, som hun efterfølgende drev kommercielt i 8 år. Hun har derfor, som en af de få i hendes branche, haft muligheden for at sidde på begge sider af skrivebordet.


Sideløbene var Christina blandt andet ansat hos Bloggers Delight som ’Community Manager’ og igennem sin 3-årige ansættelse rekrutterede og udvidede hun firmaets influencerportefølje med over 200 nye bloggere. Hun var ydermere primus motor på at opstarte og drive fire af firmaets nye blognetværks, samt at afvikle et hav af blogger-events og holde foredrag om emnet.


I dag har Christina sin dagligdag på Confetti’s kontor på Frederiksberg, sammen med selskabets tre ansatte. Her driver hun på 3. år et af landets mest eksklusive og succesfulde influenceragenturer. Confetti CPH fungerer også som kreativt bureau for både større og mindre virksomheder, hvor de står i spidsen for at projektlede og eksekvere influencersamarbejder på tværs af digitale platforme, bureauer og influenter.

Det er ydermere muligt at booke Christina til foredrag/oplæg/undervisning om emnet.