Hvem er
Christina Barré

Founder af Confetti CPH & Agent

I Juli 2017 sprang Christina ud som selvstændig erhvervsdrivende, med influencer agenturet Confetti CPH. Med sig havde hun fire af landets største livsstilsbloggere. Confetti CPH har sidenhen udviklet sig til at være et ”Artist management” og repræsenterer nu både influencere, tv-personligheder, en skuespiller, foredragsholdere, podcastere, forfattere og en række kvindelige iværksættere. Fra kontoret på Værnedamsvej, fungerer Christina i dag som agent for 11 klienter.

Christina har beskæftiget sig med influencer marketing de sidste 13 år. Interessen for branchen begyndte allerede i 2009, hvor Christina var blandt de første herhjemme til at starte sin egen blog, som hun efterfølgende drev kommercielt i 8 år. Hun har derfor, som en af de få i hendes branche, haft muligheden for at sidde på begge sider af skrivebordet. Hun har derfor stadigvæk en dedikeret følgerskare på Instagram, hvor mere end 40.000 mennesker, følger hendes liv som selvstændig karrierekvinde. 

Sideløbene var Christina blandt andet ansat hos Bloggers Delight som ’Community Manager’ og igennem sin 3-årige ansættelse rekrutterede og udvidede hun firmaets influencer portefølje med over 200 nye bloggere. Hun var ydermere primus motor på at opstarte og drive fire af firmaets nye blognetværks, samt at afvikle et hav af kommercielle influencer-events.

I dag har Christina sin dagligdag på Confetti’s kontor på Frederiksberg, sammen med selskabets fire ansatte. Her driver hun på 5. år et af landets mest eksklusive og succesfulde influencer agenturer. Confetti CPH fungerer også som kreativt bureau for både større og mindre virksomheder, hvor de står i spidsen for at projektlede og eksekvere influencer samarbejder på tværs af digitale platforme, bureauer og influenter.

I Maj 2022 var Christina og Confetti CPH, aktuel i DR TV programserien “Stories for millioner”. Programmet følger igennem 5 afsnit, hendes arbejde som selvstændig agent i influencer branchen. Sæson 2 af programmet har premiere i August 2023. Hun har også gæstet flere populære podcasts som f.eks. Busigirl, Den nye standard, Influencer radio, 112 for knuste hjerter, Martinys podcast og Tømmermændsblues. Christina er ydermere ambassadør for Dansk røde kors, som en del af deres Klub100 netværksgruppe.

Confetti CPH blev i 2023 opkøbt af kommunikationsbureauet Friday og er idag en del af deres kontor og medarbejderstab i Bredgade, København. Christina Barré er i forbindelse med opkøbet indtrådt som Partner i Friday. Læs mere her

Friday er en kommunikations hybrid der håndtere alt fra influencer marketing til medietræning, public affairs, video og podcast produktion, strategi og forandring, PR og SoMe, Krisehåndtering, design, branding og meget andet.

Det er muligt at booke Christina til interviews, samt foredrag, paneldebatter og undervisning om influencer marketing og iværksætteri.