Hvem er
Tobias Hamann

Tobias er bedst kendt som vinder af Bagedysten tilbage i 2014, hvor han efterfølgende fik sit eget rejseprogram på DR1. Han har bagt kager og lavet mad til alverdens familier over hele kloden. Tobias har også vundet Julebagedysten, Danmarksmesterskabet i chokoladeskulpturer samt militærprogrammet Stjerner i Trøjen. Hans univers på sociale medier er æstetisk, humoristisk og originalt.

Tobias forfatter til tre bøger udgivet på Gyldendal. Han har holdt over 100 foredrag om rejser, kager og nysgerrighed og er altid garant for en interessant og humoristisk peptalk. Det er derfor også muligt at booke Tobias som konferencier og til værtsroller.
Hans platforme repræsenterer en stor gruppe kvindelige følgere, som engagerer sig i både hans stories og opslag. Tobias lægger vægt på værdifuldt indhold, man rent faktisk kan bruge til noget.
Sidst men ikke mindst åbnede Tobias Hamann i 2019 sin webshop på tobiashamann.dk hvor han sælger forskellige kvalitetskøkkenmaskiner, som han også flittigt tester og viser frem på egne kanaler.
Udover at være bageentusiast og TV-personlighed er han uddannet hypnotisør i Los Angeles og har afholdt mere end 50 hypnoseshows i Danmark.

Tobias elsker at dyrke motion og presse sig selv, elsker at rejse og har besøgt 78 lande (!) og blandt andet cyklet alene fra Danmark til Tyrkiet.
Tobias’ profil er særdeles velegnet til brandsamarbejder, der har fokus på fødevarer, livsstil, træning, rejser, elektronik og mode. Blandt hans samarbejder tæller brands som: Toyota, Aperol, Coop, Vitamin Well, CPH Airport, Tivoli, Zetland, Telia, WOLT, Jyske Bank, Samsung, Merrild, Bridgestone, SimCorp, Mariott Hotels, Kilroy Travel, Innocent mm.

Til dagligt danner han par med podcastvært og influencer, Patricia Thyberg. Sammen dyrker de sport, rejser til unikke destinationer og tager i det hele taget meget del i hinandens profiler.