Hvem er
Tobias Hamann

Tobias er bedst kendt som vinder af Bagedysten tilbage i 2014, hvor han efterfølgende fik sit eget rejseprogram på DR1. Han har bagt kager og lavet mad til alverdens familier over hele kloden. Tobias har også vundet Julebagedysten, Danmarksmesterskabet i chokoladeskulpturer samt militærprogrammet Stjerner i Trøjen.

Hans univers på sociale medier er æstetisk, humoristisk og originalt.

Tobias er forfatter til flere bøger udgivet på Gyldendal. Han har holdt over 100 foredrag om rejser, kager og nysgerrighed og er aktuel med foredraget “Bag Facaden: Livet som Influencer”. Det er også muligt at booke Tobias som konferencier og til værtsroller.

Hans platforme repræsenterer en stor gruppe følgere, som engagerer sig meget i især opskrifts- og inspirationsvideoer fra køkkenet.

Tobias elsker at dyrke motion og presse sig selv, elsker at rejse og har besøgt 78 forskellige lande (!) og blandt andet cyklet alene fra Danmark til Tyrkiet.

Tobias’ profil er særdeles velegnet til brandsamarbejder, der har fokus på fødevarer, livsstil, træning, rejser, elektronik og mode.

Blandt hans samarbejder tæller brands som: Toyota, Aperol, Coca-Cola, Foodora, TV2, Bosch, Tabasco, 7eleven, Biotherm, Synoptik, Fleet, Apopro, Seez.dk, Coop, Vitamin Well, CPH Airport, Tivoli, Zetland, Telia, Wolt, Jyske Bank, Samsung, Merrild, Bridgestone, SimCorp, Mariott Hotels, Kilroy Travel, Innocent mm.

Til dagligt danner han par med podcastvært og influencer, Patricia Thyberg. Sammen dyrker de sport, rejser til unikke destinationer og tager i det hele taget meget del i hinandens profiler.