Hvem er
Michelle Kristensen

Michelle har en bachelor i Idræt og læst Human Ernæring på kandidatuddannelsen. Dog fik hun aldrig skrevet speciale, men har i stedet skrevet 14 bøger om sund kost, træning og madlavning. 

Hun er en af Danmarks mest sælgende sundhedsforfattere og har solgt over 120.000 bøger. 

I sin hverdag driver Michelle sin egen virksomhed (MK), hvor hun med sine ansatte motiveres af at vise danskerne hvordan man kan gøre sundheden simpel og overskuelig i den travle hverdag, og hvor meget en lille vaneændring kan medføre store positive resultater på sigt. 

Dette gøres dels via hendes app MK Universet appen, som over 250.000 mennesker har downloadet, og som indeholder alt fra træningsvideoer, opskrifter, trænings- og vægttabscamps o.a.

Ude i supermarkederne finder du MK færdigretterne, som er færdigretter på glas, som er rig på grøtnsager og protein og hvor du kan snyde dig til smagen af et hjemmelavet måltid på nul-komma-fem i den travle hverdag. For ud over at være stærk på den digitale platform, har Michelle også store evner i det sunde køkken, hvor hun tryller smagefulde retter frem til danskernes smagsløg. Michelle har arbejdet som selvstændig og med danskernes sundhed siden 2010 og har en stor viden om, hvad danskerne har af problematikker for at få sundheden ind i hverdagen. Derfor tager Michelle også ud og er konsulent for større fødevarevirksomheder og guider dem i, hvad de skal fokusere på for at lykkes med deres fødevareprodukter. Hvad der evt skal ændres i ingredienslisten, hvis de ønsker at brande produktet som et sundt produkt, hvor ordet sundt dog ikke må være synligt i markedsføringen pga. loven. 

Michelle har haft over 80.000 mennesker på en af sine camps, har holdt over 230 foredrag og lavede i juni 2023 sin første podcast. 

Derudover har Michelle været fast sundhedekspert på Go´morgen DK fra 2013-2020, skrevet Alt for damernes sundhedssider i 2017 og skrevet over 100 trænings- og opskriftsartikler for iFORM mangasinet fra 2010-15. I 2012 var Michelle ligeledes fast trænings-gear-tester for Politiken. 

Michelle har deltaget i Vild med dans i 2021 og var ekspert på Fede forhold i 2020. 

I 2023 blev MKH2O træningstøjskollektionen lanceret med stor succes. Et samarbejde mellem H2O og MK. 

På Michelles instagram profil finder du en blanding af sundhedsinspiration til et indblik i hendes privatliv, hvor hun finder stor glæde ved at dele ud af hverdagens glæder og benspænd, vise hjørner fra boligen og sommerhuset, sprede en god stemning men også sætte lidt tanker i gang ude hos kvinderne der følger med. 

I MK virksomheden kan Michelle også lave både bøger og e-bøger sammen med en anden producent, hvis dette ønskes og udvikle opskrifter til jer o.a.

Michelle bor på Nørrebro ved søerne, er sammen med sin forlovede Pernille og har en bonussøn på 6 år og en snart lille dreng, der kommer til verdenen i oktober. 

Ud over lejligheden på Nørrrebro har hun også et sommerhus i Vejby og elsker have- og naturlivet deroppe. 

Træningsmæssigt har Michelle løbet 5 marathons, mange halvmarathons, cyklet til Paris med team Rynkeby og træner den dag i dag for at holde sig sund og mental stærk til en til tider travl hverdag via styrketræning og forskellige former for konditionstræning. Dog har hun en stor drøm om at løbe et halvmarathon i 2024 efter sin graviditet. 

Michelle er en stor vinterbader-elsker, finder en stor ro i naturen og tager på flere vandreture med kæresten Pernille i løbet af et år. 

Michelle har altid elsket farverige outfits, men har det seneste år fundet en stor glæde i de mere afdæmpede naturfarver, og glæder sig enorm til at kunne føle sig smart og udfolde sin identitet gennem daglige looks igen efter fødsel, når kroppen kan passe garderoben igen.