Hvem er
Michelle Kristensen

Michelle har en mission: at vise danskerne, at den sunde livsstil kan være simpel, sjov og smagfuld. Hun inspirerer dem til en hverdag, hvor der er en fin balance mellem indtagelsen af kage og kål.

De sidste ni år har Michelle haft over 75.000 mennesker på sine MK camps, skrevet ni bøger og 12 e-bøger samt udgivet 14 MK online magasiner.

Michelle er nordjyde, bosat i København og har en bachelor i Idræt og har taget fag på kandidatuddannelsen på Human Ernæring. I 2010 gik hun selvstændig. Michelle har arbejdet som personlig træner, har skrevet fast for IFORM-bladet i fem år og for Alt for damerne i et år, samt været ’bedst i test’ dommer indenfor træningsområdet for Politiken.

Siden juni 2013 har Michelle været Go´ Morgen DK’s faste sundhedsekspert, og er på skærmen hver anden tirsdag, hvor hun giver sunde hverdagstips, laver sund mad og afliver myter. Ligeledes har hun været sundhedsekspert på DR1 programmet Fede Forhold, sæson 2.

I slutningen af 2017 valgte Michelle at gøre sin virksomhed 80% digital, hvilket medførte, at hun kunne nedskalere sit team fra 21 til fem medarbejdere. I dag er Michelles app ’MK Universet’ en af Danmarks mest downloadede apps med over 120.000 brugere. De sidste ikke-digitale 20% bruger hun blandt andet på at holde foredrag for B2B samt B2C. Michelle har holdt over 200 foredrag for alt fra 25-1000 mennesker.

Michelle er meget imod kalorietælling, fanatiske slankekure og løftede pegefingre. Michelle bruger meget af sin tid på at udvikle sundere opskrifter, som smager så fuglene synger. Denne evne bruger hun ligeledes, når hun som konsulent er ude og hjælpe fødevarevirksomheder med at gøre deres produkter sundere.

Hun har løbet fem maratons, cyklet til Paris, gennemført en kvart Ironman, er gammel håndbold- og fodboldspiller, har crawlet Limfjorden og Aars svømmehal tynd og har et stort hjerte for naturen. I dag dyrker hun mest løb, styrketræning, yoga, svømning og vandring.