Mette Marie Lei Lange

Mette Marie Lei Lange er optimist. Hun har en særegen evne til at øjne det store i det små, og det er den livsanskuelse, hun dagligt deler ud af på Instagram og blog, hvor humor, eftertanke, selvironi og overskud præger indholdet. Mette Maries følgere er trofaste, og der foregår dagligt en høj grad af interaktion på hendes medier. Mette Marie formår at inspirere i øjenhøjde, og hendes tekster er velskrevne i et stilsikkert og letgenkendeligt sprog. Mette Maries evner som historiefortæller gør det let for hende at formidle buskaber videre til sin målgruppe, der strækker sig over hele Danmark. Hendes blog besøges månedligt af over 80.000 mennesker (i gennemsnit), hvilket gør den til en af de allermest besøgte blogs i Danmark.

Mette Marie bruger meget af sin opmærksomhed som influencer på velgørenhedsarbejde. Blandt andet skabte hun overskrifter i alle landet største medier, da hun i 2019 på en uge fik rekordmange mennesker til at registrere sig som blod- og stamcelledonorer – en sag hun fortsat er meget engageret i. I 2018 hvervede mange nye sponsorer til PlanBØRNEfonden, da hun efter en rejse til Benin på egen hånd eksekverede et stort velgørenhedsevent. I foråret 2020 rejser hun til Kenya med PlanBØRNEfonden for atter at engagere sine følgere i det arbejde, der gøres for at bedre forholdene for børnene her.

I 2018 debuterede Mette Marie som dramatiker, da hun var medforfatter på teaterstykket ‘MØDRE’, som blev udsolgt allerede inden premieren på Folketeatret (og siden både forlænget og genopsat). Stykket er netop solgt til Island med premiere i 2020. I 2018 deltog hun i YouSees succesfulde rejsetalkshow “Bye, Bye, Baby” og i i 2020 var hun aktuel som skuespiller i DRUltras TV-serie STIKKER. Desuden holder hun foredrag og giver ofte interviews til landets store aviser samt mode- og livsstilsmagasiner om nogle af de emner, hun behandler på sin blog.

Mette Marie har en kandidat i psykologi og kommunikation og var fra 2010 til 2014 ansat som digitalredaktør på Modemagasinet ELLE. Hun bor i Køge sammen med sin mand, Jon, og deres tvillinger, men har sin daglige færden i København.

Mette Marie viser ikke sine børns ansigter på bloggen, ligesom at hun ikke laver betalte samarbejder for børneprodukter.