Mette Marie Lei Lange

Mette Maries tekster er velskrevne, og emnerne er vedkommende og altid leveret med et glimt i øjet. Mette Marie formår at se det store i det små og beretter om alt fra livet som tvillingemor med en nyfunden kærlighed til hus og have i Køge til store events i hovedstaden og små overvejelser om de mere filosofiske sider i livet. Og så rejser hun tit og ofte i hele verden både med og uden familien.

Mette Marie havde i 2018 sin debut som dramatiker på teaterstykket ‘MØDRE’, der blev udsolgt længe inden sin premiere på Folketeatret. Desuden har hun medvirket i TV-programmer og holder gerne foredrag om det at leve som professionel blogger og skabe godt indhold indenfor markedsføringslovens rammer.

Mette Marie elsker at interagere med sine følgere på både blog og Instagram og fik for nylig Danmarks kvinder til at engagere sig i VM-slutrunden i fodbold, da hun gik viralt med en Instagram-prank, hvor hun opfordrede sine følgere til at fyre fodboldfacts af på deres intetanende mænd og filme deres reaktioner. Henover den weekend havde Mette Maries Instagramkonto over 8 millioner eksponeringer.

Mette Maries univers er præget af humor, livsglæde og et halvtfyldt glas, og hendes håb er, at læseren sidder tilbage med et smil på læben efter et besøg på bloggen. Og gerne med en følelse af, at livet er lidt større, begrænsningerne lidt færre og mulighederne lidt flere.

Hun har i løbet af sine fire år som blogger vundet tre priser. Årets Blogger ved Børn I Byen-prisen, Årets Personlige Blog ved Modeblogprisen, og så blev hun nummer to ved Nordic Blog Awards i Helsinki i 2016.