Hvem er
Mathilde Augusta

Mathilde Augusta har en unik æstetisk sans og er især kendt for hendes sansende, positive og kreative tilgang til livet. Skødesløst inddrager hun hendes følgere i sit hverdagsliv og magiske momenter – gennem daglige sansende, henkastede, kunstneriske og æstetisk smukke stories og post. Det gør hun på en nærværende og intens facon, der medvirker til, at hendes følgere føler sig draget, set og hørt gennem profilen @mathildeaugustadam

Mathilde Augusta er et kendt ansigt i den danske modebranche. tidligere har hun bl.a. siddet med Public Relations for danske modebrands. Mathilde har, med sin professions bachelor i Kommunikation fra Medie og Journalisthøjskolen mange års erfaring med stratetisk kommunikation, hvilket kommer til udtryk i den gennemgående røde tråd, som er troværdig, personlig, gennemsigtig og målgruppeorienteret – i øjnehøjde.  

Mathilde Augusta er opvokset og bosat i København, hvor hun har en smuk andelslejlighed på Østerbro, hvilken hun selv sætter i stand og udsmykker med varme lyse nuancer. Mathilde omgiver sig med lyrik og kunst og har passion og sans for farver. Hun elsker at mikse nye designs med unikke og historiske vintagefund. På den måde har Mathilde sin helt personlige udtryksform.

Når hun ikke er i København, så tilbringer hun og Toy Puddelen Roberta meget tid i sommerhuset nord for København. Mathilde værner om naturen og går op i økologi og bæredygtighed. Hendes følgere er ikke i tvivl om, at det er kvalitet som Mathilde vægter højt og sjældent går på kompromis med. Det kommer bl.a. til udtryk i hendes tøjvalg, bolig indretning, kunst og madlavning.

Det er vigtigt for Mathilde Augusta at vise, at livet ikke kun er et glansbillede. Hun er ikke bange for at dele også sårbare sider af livet. Hun formår altid at vende livets modgang til noget konstruktivt. Hendes åbne og positive tilgang til livet inspirerer hendes følgere og hendes troværdige, varme, nærværende og åbne facon skaber grundlag for meget engagement og interaktion. Mathilde har fokus på nuet og hun inspirerer hendes følgere til selv samme.

Mathilde er gået selvstændig i August 2021. Hendes kanal har det seneste år vokset eksponentielt og hun omfavner nu +46.000.

Mathilde har en bred livsstils-platform, som er velegnet til samarbejder vedrørende Mode, Interiør, velvære, slow living, bæredygtighed, sundhed, madlavning, bagværk, kultur, rejser og hundeliv mv.