Hvem er
Laura Schrøder

Laura Schrøder har et farverigt, humoristisk og troværdigt univers. Hun deler ud af hverdagen med hendes datter, lille hund og kæreste i København. Du finder alt fra livsstil til fashion, interiør, dagligdagshumor og æstetisk content på hendes Instagram @laulaubaubau.

Laura elsker at skabe glæde, uhøjtideligt indhold og positivitet på hendes kanaler, hvorfor hendes følgeskare er yderst loyale og følger trofast med.

Selvom hun er bosat i København, så er hun i bund og grund en outdoor pige og dyrker dette hyppigt i hendes sommerhus på Bornholm eller i familiens sommerhus i Rørvig.

Laura arbejder tæt sammen med hendes samarbejdspartnere og har altid en kreativ vinkel til samarbejdet. Hun elsker nemlig at udtrykke sig kreativt igennem kampagner med hendes kunder og går altid et ekstra skridt for at opnå succes for begge parter.

Laura har tidligere ageret vært for det store Youtube Award show ‘Guldtuben’ og drømmer om at få lov at være med på flere store produktioner.

Laura Schrøder er 35 år gammel, har en Bachelor i Brand Design og har været selvstændig i 4 år som Content Creator og Influencer. Hun har tidligere arbejdet med Influencer Marketing og været Pr & Marketing Manager for flere fashion brands.