Hvem er
Karoline Dall

Mød Karo Dall, en ægte fashionista med en passion for livlige farver og kreative outfits. Hendes Instagram er en sand inspiration til dem, der elsker mode og ønsker at udforske hele farverpaletten. Karo trækker dig ind i hendes farverige verden, hvor kun fantasien sætter grænser for hendes modige og øjenfaldende stil. Men det stopper ikke ved kvinderne. Sammen med kæresten Bønne, laver de styling videoer, hvor de demonstrerer og sammensætter outfits til alle lejligheder. Deres kemi og sjove tilgang til mode gør det til en fornøjelse at kigge med!

Karos indflydelse stopper ikke ved hendes garderobe. Hun elsker at åbne dørene op til hendes farverige hjem og dele hendes passion for interiør. Hun tager dig med på en rejse gennem alle rum, der afspejler hendes unikke stil og kreative øje for detaljer. Når du kigger på Karos hjem, er det ikke til at komme udenom de smukke malerier på væggene. Karo startede med at male for et par år tilbage og siden har det taget fart. I dag har hun solgt malerier verden over og har fået lavet dem til posters, der kan købes i samtlige butikker bl.a. H&M Home, Illums Bolighus, Aros Kunstmuseum, Magasin du Nord etc.

Gennem årene har Karo udviklet en store interesse indenfor beauty verden – både make-up, hudpleje og hår. Hun elsker at dele ud af sine beauty rutiner, vise make up tutorials, hvordan makeup kan komplimentere dine outfits, step by step guides til at sætte sit hår, simple tips og tricks til din hudpleje osv. Karo har bl.a. haft samarbejder med Kiehl’s L’Oréal, ESSIE, Babyliss indenfor beauty.

Karo brænder for at guide sine følgere til at udforske deres personlige stil og forstå, at der er plads til mangfoldighed. En af hendes tilgange til det er hendes koncept ‘Styling Visit’, hvor hun besøger sine følgeres hjem og hjælper dem med at genopdage deres garderober med friske øjne og kreative idéer. Dette er hendes måde at skabe en ægte forbindelse med hendes følgere.

BAGGRUND OG PRIVAT

Karo bor til daglig i Hellerup med sin kæreste Bønne, bonusdatter Silja og hund Werner, der altid er med hendes rundt. Så hvis du ser Karo komme gående på gaden, kan du være sikker på at Werner altid er lige i hælene på hende.

Karo har en bachelor i kommunikation og sundhedsfremme fra Roskilde Univsersitet. Hun har tidligere været modeassistent på COSTUME, hvilket har givet hende et indgående kendskab til branchen og alverdens oplevelser til modeuger rundt i hele Skandinavien. Efter halvandet år på Benjamin Media, besluttede hun dog at gå selvstændig, under eget navn og brand. Hun har siden hen arbejdet med brands som Zalando, Fritz Hansen, L’Òreal Paris, H&M, Who What Wear, Diane von Furstenberg, Pandora, Mercedes, B&O, Samsung, NA-KD mm.

Presse omtale:

COSTUME
ALT.DK
H&M
ELLE