Hvem er
Karoline Dall

Karoline Dall gik selvstændig som influencer i sommeren 2017 og har lige siden delt ud af farverige outfits, hvilket er blevet hendes kendetegn. Karo har et ønske om at hjælpe hendes følgere til at blive mere komfortable i deres stil og vide, at alt er tilladt. Det gør hun bl.a. via hendes STYLING VISITS, hvor hun tager hjem til hendes følgere og hjælper dem i deres eksisterende garderober med nye øjne og idéer. På den måde sætter hun sig i øjenhøjde med hendes følgere, hvilket er noget hun prioriterer og vægter højt. 

Karoline elsker at kunne være med til at inspirere, samt skabe en positiv og autentisk vibe på hendes kanaler. Ved siden af hendes store interesse for mode, har hun gennem de seneste år åbnet mere og mere op for livstil, interior, beauty og rejser, hvilket bl.a. har medført at Karo i år er ansigt for L’Òreal Paris i Danmark! Det er også blevet til en håndfuld smukke designsamarbejder hvor Karoline har designet kollektioner sammen med danske brand som blandt andet 2nd One, Meotine, CRAS og Moves. 

Karoline har en bachelor i kommunikation og sundhedsfremme fra Roskilde Univsersitet. Hun har også tidligere været modeassistent på COSTUME, hvilket har givet hende et indgående kendskab til branchen og alverdens oplevelser til modeuger rundt i hele Skandinavien. Efter halvandet år på Benjamin Media, besluttede hun dog at gå selvstændig, under eget navn og brand. Hun har siden hen arbejdet med brands som Zalando, Fritz Hansen, L’Òreal Paris, H&M, Who What Wear, Diane von Furstenberg, Pandora, Mercedes, B&O, Samsung, Gina Tricot mm. 

Personligt er Karoline Dall bosat på Islands Brygge sammen med kæresten Ask, bonusdatteren Silja og hunden Werner. Det er muligt at booke Karoline til opgaver udsprunget af instagram, samt styling opgaver, events, designsamarbejder mm.