Hvem er
Carla Mickelborg

Du kender muligvis Carla Mickelborg som skuespiller i ”Far til fire”, hvor hun var medvirkende i 6 spillefilm i perioden 2006-2012. Efter at Carla havde opnået hendes barnedrøm som skuespiller fandt hun ud af, at hendes kreativitet trives bedre som selvstændig, end som skuespiller. Hun valgte derfor at starte på Danmarks Medie og Journalisthøjskole, hvor hun læste TV produktion med ambitionerne om at kunne formidle sine egne budskaber. 

Det var under et udvekslingsophold i L.A., at Carlas karriere, som influencer opstod. Lige siden, har Carlas omdrejningspunkt på Instagram, været at inspirere andre til at gøre de ting, som skaber glæde og velvære for dem, samt at hjælpe med at visualisere drømme og ønsker for fremtiden. Hertil etablerede Carla firmaet goalsetter.com tilbage i 2017 med sin mor og bror. Her solgte de moodboards kalendere, som hjælper med at visualisere personlige målsætninger og værdier. I 2019 trådte hun af som direktør og stiftede i stedet sin egen iværksættervirksomhed, MonDay Bliss. 

MonDay Bliss stammer fra hendes mandags-koncept på Instagram, hvor hendes følgere bliver inviteret indenfor i Monday Bliss universet – og inspireret til at gøre den kollektivt hadede dag til MIN-DAG: En dag med plads til lidt ekstra selvforkælelse. På mondaybliss.dk sælger Carla livsstilsprodukter, der bidrager til mindre stress og skaber mere glæde i hverdagen. Det være sig selvudviklingskurser, workshops, retreats, lydmeditationer, badekåber til vinterbadning eller hjemmehygge, aromaterapi og mange andre selvkærlige ting.

Carla blev i 2020 selv uddannet GOALS-coach, og i 2022 blev hun færdigudannet metakognitiv coach. To uddannelser hun har brugt i sin nyeste bog ”Taknemmlighedsdagbog – kærlighed – sind – krop” som er en dagbog med 12 tekster og spørgsmål, der guider brugeren til at huske den glæde de har, frem for at jage den i fremtiden.

I 2019 udgav Carla hendes først bog; ”Jeg elsker mig selv”, som er en kombination af en selvhjælpsbog og en selvbiografi. Denne blev fulgt op i 2021, med bogen ”Hvad er det, du ved?”, der udspringer af hendes forhold til hendes mor. Ydermere har Carla været producent og vært på flere podcasts, blandt andet; Brunch med Carla, Skal vi være kærester? Kærlighedens mysterier, Mere Mullen og Som mor siger. Hver mandag udkommer hendes podcast MonDay Bliss, hvor en ny gæst hver uge får mulighed for at dele sine råd til at få vendt sine Monday blues til Monday bliss. Hun optræder ofte i underholdningsprogrammer på TV og gæster radio, fjernsyn og podcast programmer som gæst og debattør. Det er også muligt at booke Carla til foredrag om målsætning og taknemmelighed samt undervisning i blandt andet brugen af sociale medier. 

Carla arbejder tæt sammen med danske såvel som internationale kunder, oftest indenfor livsstilssegmentet. Af tidligere samarbejder kan f.eks. nævnes Colgate, Arla, Magasin og Visa. Hun elsker at udtrykke sig personligt og ærligt igennem sine kampagner, og er især stærk på emner som livsglæde, skønhed, mad og opskrifter, rejser, sundhed både i mental- og fysisk forstand, samt styling og indretning.