Carla Mickelborg

    Du kender måske Carla Mickelborg for hendes rolle som Søs i Far til fire, hvor hun medvirkede i seks spillefilm fra 2006-2012.

    Men efter at have udlevet sin skuespillerdrøm, indså Carla i en coachsession, at hendes værdier lå et andet sted end i skuespillerbranchen. Hun uddannede sig derfor som TV-tilrettelægger på Danmarks Medie og Journalisthøjskole, for at få værktøjerne til at formidle sine egne budskaber. Under et praktikophold i L.A. tog hendes karriere som influencer fart, og lige siden har Carla levet af at inspirere andre til at gøre det, de selv drømmer om med fokus på processen og ikke kun det at nå i mål. Sammen med sin mor og bror stiftede hun i 2017 goal-setter.com, som sælger moodboard-kalendere til at visualisere sine værdier og mål, samt coaching og retreats. Carla udgav i 2019 sin første bog Jeg elsker mig selv, som er en kombination af en selvhjælpsbog og en selvbiografi. I 2021 udkommer hendes 2. bog “Hvad er det du ved?” som handler om hendes forhold til sin mor. Efter at have uddannet sig som GOALS coach i 2020, åbnede hun Club Carla, som er et community til hendes følgere, med livesendinger om selvudvikling, online selvudviklingsforløb, madplaner og lydmeditationer. Carla producerer også fire podcast; Brunch med Carla, Skal vi være kærester?, Kærlighedens mysterier og Mere Mullen.

    Carlas profiler er derfor særdeles velegnede til brandsamarbejder, der har fokus på velvære, sundhed og selvforkælelse. Blandt hendes samarbejder tæller blandt andet Triumph i kampagnen #TogetherWeTriumph, hvor kvinder inspireres til at støtte hinanden.

    Også Ole Henriksen har Carla arbejdet med flere gange, da hans livsglæde matcher Carlas profil rigtig godt, med glad morgendans foran spejlet og selvforkælelses produkter.

    Carla har kort sagt en bred livsstilsprofil med mulighed for at samarbejde med fokus på alt fra fødevarer til fashion, rejser, sundhed, skønhed og bolig/interiør.