Hvem er
Carla Mickelborg

Du kender muligvis Carla Mickleborg som skuespiller i ”Far til fire”, hvor hun var medvirkende i 6 spillefilm i perioden 2006-2012. Efter at Carla havde opnået hendes barnedrøm som skuespiller fandt hun ud af, at kreativiteten kan komme til udtryk i mange andre former end blot på skærmen. Hun valgte derfor at starte på Danmarks Medie og Journalisthøjskole, hvor hun læste TV produktion med ambitionerne om at kunne formidle sine egne budskaber. 

Det var under et udvekslingsophold i L.A., at Carlas karriere, som influencer opstod. Lige siden, har Carlas omdrejningspunkt på Instagram, været at inspirere andre til at gøre de ting, som skaber glæde og velvære for dem, samt at hjælpe med at visualisere drømme og ønsker for fremtiden. Hertil etablerede Carla firmaet goalsetter.com tilbage i 2017. Her sælger de moodboard kalendere, som skal medvirke til at visualiserer dine personlige målsætninger og værdier. Hun arrangerer også retreats samt coaching sessions under samme brand. Carla blev i 2020 selv uddannet GOALS-coach, og i 2022 afslutter hun et uddannelsesforløb som metakognitiv terapeut.

I 2019 udgav Carla hendes først bog; ”Jeg elsker mig selv”, som er en kombination af en selvhjælpsbog og en selvbiografi. Denne blev fulgt op i 2021, med bogen ”Hvad er det, du ved?”, der udspringer af hendes forhold til hendes mor. Ydermere har Carla været producent og vært på flere podcasts, blandt andet; Brunch med Carla, Skal vi være kærester, Kærlighedens mysterier, Mere Mullen og Som mor siger. Hun optræder også ofte i underholdningsprogrammer på TV og gæster radio, fjernsyn og podcast programmer som gæst og debattør. Det er også muligt at booke Carla til diverse foredrag og undervisning i blandt andet brugen af sociale medier.

Carla’s nye projekt er universet mondaybliss.dk, hvor hun udvikler og sælger selvudviklingskurser, livestreams, madplaner og lydmeditationer. Der er også en webshop med produkter i eget brand, samt udvalgte produkter som Carla anbefaler og holder af at bruge. Hendes følgere bliver hver mandag inviteret indenfor i Monday Bliss universet – også kendt på Carla’s kanaler som ”MON-DAY”. 

Carla arbejder tæt sammen med danske såvel som interntionale kunder, oftest indenfor livsstilssegmentet. Af tidligere samarbejder kan f.eks. nævnes Puma, Boozt og Estee Lauder. Hun elsker at udtrykke sig kreativt igennem kampagner med hendes kunder og er især stærk på emner som mad og opskrifter, mode, rejser, sundhed både i mental- og fysisk form, beauty og indretning.