Hvem er
Trine Petersen

Trine er 43 år og bor på Nørrebro i en dejlig lejlighed med sine 3 børn, men kommer oprindeligt fra Vordingborg på sydsjælland. Frem til 2018 arbejdede hun først som børnesygeplejerske på Rigshospitalet, siden kombinerede hun sygeplejeuddannelsen med sundhedsret på jura og arbejdede i 10 år med patientrettigheder i Region Hovedstaden.

Instagram var blot en hobby ved siden af, men interessen for fotografi, mode, boligindretning, kultur og masser af farver har altid været der. Og blev gennem Instagram udviklet til lidt mere end en hobby. I 2017 startede hun en blog som hurtigt tog fart og i 2018 sagde hun sit job op og blev selvstændig med Trinesblend på både Instagram og blog. I dag deler hun udelukkende på Instagram.

Under nedlukningen af Danmark begyndte Trine at lave styling videoer på Instagram, noget som flere kunder købte ind i. Det var før REELS og var derfor et mere langsom format, lidt ligesom slow tv. Hun er både glad for fotos med lidt længere tekster og for det lidt mere hurtige der deles i REELS – og hun sætter en stor ære i det visuelle udtryk.Trine elsker at formidle det positive i livet og gerne glæden ved selv de helt små ting tilsat humor. Samtidig er det vigtigt at vise, livet ikke altid er en dans på roser, så selvom æstetik og høj kvalitet er i højsædet, så er ærlighed en mindst ligeså vigtig faktor i det content hun deler.

Trine elsker at være kreativ og ser det som det en meget vigtig opgave, at der ikke er forskel på kampagner og “eget” indhold. Følgerne skal føle de kan bruge det hele til noget – de skal kunne mærke troværdigheden og hun bruger derfor lang tid på at skabe indhold der er brugbart på flere måder. Der er næsten altid en rød tråd gennem hele hendes feed.

De sidste par år har Trine afholdt fysiske styling events sammen med vintagebutikken Prag i København. Hun har også designet sin egen kollektion for det danske økologiske brands Basic Apparel. De sidste 3 år har hun haft mange af de samme kunder og holder meget af de længerevarende samarbejder, hvor der samtidig skabes en god og tryg relation mellem hende selv og brand. De korte samarbejder er dog mindst lige så interessante for hende og er en god måde at udfordre sig selv på og blive skarp på den kreative vinkel når noget nyt skal formidles.