Hvem er
Sus Wilkins

Det dansk-amerikanske multitalent Sus Wilkins startede sin karriere som danser, koreograf og model. Senere har hun dog bevæget sig ind på den danske skuespillerscene. Sus er autodidakt inden for skuespilfaget og har et sandt talent for at stå foran kameraet, hvilket resulterede i stor ros og anerkendelse, da hun fik sin første bærende rolle i spillefilmen Mesteren fra 2017. Hun har sidenhen medvirket i en lang række danske film og tv-serier. Blandt andet i en række populære danke tv-serier som Perfekte Steder, Gidseltagnigen og Yes No Maybe. Man kunne i 2019 ydermere opleve hende som dommer i det danske tv-program “Danmark har talent” samt som medvært på bland andet Zulu Awards. I foråret 2022 kan hun opleves i den første danske Netflix Worldwide film, Loving Adults, i rollen som Xenia. TRYK HER FOR CV, samt opdateret rolleliste samt TBA projekter. 

Sus er en cool-cat på den københavnske scene, og blev i efteråret 2021 gift med sangerinden, Freja Kirk. Sammen er de bosat på Vesterbro i København. Hun er en stærk meningsdanner, der ikke er bange for at ytre sine holdninger indenfor mærkesager som diversitet, køn og retfærdighed. I sin fritid er hun DJ og har de sidste 3 år drevet festkollektivet ”Housefrau” sammen med Mai Schaarup og Maria Fedty. 

Grundet den store interesse for Sus og hendes voksende følgerskare på de sociale medier, har hun samarbejdet med brands som H&M, YSL beauty, Calvin Klein, Københavns Lufthavn og Jotex. Sus har ydermere brugt hendes toneangivne person og vindene væsen, i en række oplysningskampagner for blandt andet Ligestillingsministeriet og Sundhedsstyrelsen.