Hvem er vi? 

Confetti CPH er et lille, men stærkt influencerfællesskab, drevet af agent Christina Barré. Her repræsenteres fire af landets største livsstilsbloggere, som tilsammen har mere end 2 millioner månedlige sidevisninger, mange års erfaring, og en ambitionen om at skabe et seriøst ståsted i den digitale medieverden. 

Confetti CPH tilbyder virksomheder at fortælle deres historie igennem content marketing online og på de sociale medier. Vores influencers er specialisteret i at nå ud til modtagerne på en personlig og vedkommende måde. Vi udarbejder idéer og koncepter, som er skræddersyet, så de passer perfekt til det enkelte brand og den eller de influencers, som står i spidsen for at få fortalt historien igennem tekst, billeder, video og personlig deltagelse.

Med Christina Barré som tovholder, sælger og agent, har Confetti CPH-holdet bestående af Cana Buttenschøn, Christina Dueholm, Mette Marie Lei Lange og Cecilie Rubini, til hensigt at højne niveauet for influencermarketing. De fire influencers er fortsat indehavere af hver deres blog og sociale medie-kanaler, men står nu også sammen i et fællesskab, hvor sparring, inspiration, udvikling og respekt for faget er i fokus.