Artist management – Influencermarketing – Kreativt bureau

Siden 2017 har Christina Barré drevet det kreative bureau Confetti CPH og fungerer i dag som agent og manager for 11 danske talenter. Hendes klienter tæller blandt andet en række professionelle influencere, en skuespiller, tv-personligheder samt foredragsholdere, forfattere og podcastere. Confetti CPH assisterer ydermere en række stærke forretningskvinder, i håndteringen af deres personlige brand og samarbejder på tværs af platforme og sociale medier. Se vores klienter her.

Confetti CPH har ambitioner om at skabe et seriøst ståsted, i den digitale medieverden og tilbyder virksomheder at fortælle deres historie igennem content marketing og ved hjælp af større co-brandingsamarbejder. I fællesskab udarbejder vi idéer og koncepter, som er skræddersyet, så de passer perfekt til det enkelte brand og den eller de talenter, som står i spidsen for formidlingen.

Sideløbende har Confetti CPH fungeret som kreativt bureau for både større og mindre virksomheder, samt stået i spidsen for at projektlede og eksekvere en række succesfulde influencer samarbejder, på tværs af digitale platforme, bureauer og influenter.

Mød vores founder og kontorets ansatte HER.