Hvem er
Frederikke Toftsø

Frederikke Cæcilie Glob-Toftsø har arbejdet i modebranchen siden 2009, efter 5 år i detailbranchen hos blandt andet IC Companys og Dansk. Interessen for mode stammer muligvis fra barndomshjemmet hvor garderoben blev opdateret i boligforeningens fælles tøjkasse og drømmene blev til på symaskinen, i barndomhjemmet i indre København. Frederikke startede i 2009 fredesblog.dk for at få afløb fra de kreative tanker om mode og styling, ved siden af arbejdet med PR og siden hen styling i modebranchen. Siden da har bloggen været et outlet for alt fra rejser, mad, mode og særligt Frederikkes interesse for sneakers. 

Frederikke har løbende delt sin hverdag på bloggen, imens hun sideløbende har taget en bachelor på AAU CPH i humanistisk informatik og efterfølgende en kandidat på ITU i Digital Design og kommunikation. Fra 2012 til 2014 samlede Frederikke en række prominente bloggere under navnet BISOU sammen med Tikkie Elsøe. BISOU lavede blandt andet en taske kollektion med MANII og en tøjkollektion med Won Hundred. I 2015 startede Frederikke som indkøber og womens director hos Rezet Store, hvor hun frem til 2018 varetog indkøb, content creation, åbning af nye butikker, events og PR med sit team. 

I 2018 rejste Frederikke Europa tynd med et tv hold fra Drive Studios for at finde ud af om hun kunne blive fodbold fan, og hvilken klub hun skulle holde med, det resulterede i programmet Min Klub for YouSee. Programmet har over 100.000 visninger på youtube og blev taget godt imod af fodboldfans såvel som novicer. 

Udover at slå sine folder på egne kanaler, har Frederikke udgivet bogen SMART sammen med SIdsel Alling i 2015, som efterfølgende udkom som en løbende samtale i podcastformat. Siden da har Frederikke haft en finger med i spillet hos forlaget Grønningen 1, hvor hun har været med til at udgive en række bøger – blandt andet Stjernetegn, Baby Bump og Lær at Sy. 

Siden Frederikke blev mor i 2018 har hun haft en tiltagende fokus på at blive en mere ansvarlig forbruger og har indraget hendes læsere og følgere på rejsen. Dette ses tydeligt i samarbejdspartnere som Københavns Kommune, Forbrugerådet TÆNK, Too Good To Go, Schulz by Crowd, Still Nordic og Dansk Gartneri. Frederikke elsker at formidle brugbar information om hvordan vi kan blive klogere på vores forbrug, ændre vaner og tage ansvar for vores livsstil. Dét, kombineret med en interesse for mode og jagten på det perfekte genbrugsfund og en ukuelig kærlighed til sneakers og deres historie, ses i Frederikkes feed på instagram, som er her hun primært deler ud.