Hvem er
Frederikke Egel

Hos Frederikke finder du en positiv, humoristisk og jordnær tilgang til livet, som hun med charme og selvironi glædeligt deler ud af på sin Instagram. Frederikke blev i 2016 færdig som bachelor i kommunikation fra Syddansk Universitet, og privat er hun gift med Mark og har 3 børn i alderen 1, 2,5 og 4,5 år. 

Frederikke deler ud af alt fra trætte morgener med 3 små børn til et spændende liv som selvstændig karrierekvinde med både spændende kampagner og egen podcast. Med sin stærke og troværdige relation til sine følgere foretrækker Frederikke dybdegående og længerevarende samarbejder, hvor hun sammen med sine følgere kan dykke ned i brandet og være med til at løfte kendskabet, brandingen og værdierne.

Frederikke har igennem årene lavet store og længerevarende samarbejder og kampagner med brands indenfor kategorierne; mode, beauty, livsstil, familie, børn, rejser, oplevelser, entertainment og kultur. Hun har bl.a. samarbejdet med brands som Zalando, L’Oreal, Ilva, Netflix, Disney, Viaplay, Hummel, Electrolux, Lampemesteren, Cybex, Nivea, Luxaflex og mange flere.

Det helede startede med en rejseblog for 10 år siden, da Frederikke var på rundrejse i Australien, men den lille personlige rejsedagbog voksede sig hurtigt til en fælles rejseoplevelse for Frederikke og strømmen af nye læsere. Nu er Frederikke selvstændig på 5. år og har således skabt et yderst stærkt brand i Frederikke Egel.