Ditte Julie Jensen

Ditte Julies univers er feminint, elegant, nytænkende og altid super delikat – og det gælder alle projekter, hun går ind i. Ditte Julies brand er i høj grad bygget på personlig branding, hun deler ud af både det gode og hårde ved at være selvstændig iværksætter, lever af sit eget navn og er mor til to børn.

Ditte Julie har deltaget i Den Store Bagedyst i 2015, hvor hun blev nr. 4 og deltog i Juleudgaven i 2018, og vandt. Sidenhen har hun gjort sin passion for kagerne til sin levevej. Hun er formidler af det søde liv, TV-kok, kagebogsforfatter, foredragsholder, influencer og iværksætter. I august 2019 udgav hun sin egen stel- og bageserie by Ditte Julie, som hun selv har tegnet og designet i samarbejde med Imerco. Serien sælges i knap 200 Imerco butikker i Danmark. Ditte driver desuden bloggen dittejulie.dk, hvor hun deler kageopskrifter, debatterer både lette og tunge emner og skriver sponsorerede indlæg. Hendes sociale medier repræsenterer en stor gruppe kvindelige følgere, som engagerer sig i både hendes stories og opslag. Ditte Julie lægger stor vægt på det personlige og upolerede i sin branding på de sociale medier. Hun vil gerne fremstå nøjagtig, som hun gør ”i virkeligheden” – dog med det professionelle for øje, og derfor vil der altid være en vis distance mellem Ditte Julie på de sociale medier og Ditte Julies private liv. Hun elsker at dele sine tanker om sin rolle som mor, kvinde, sine svære teenageår, mobning (tidl. Ambassadør for Børns Vilkår) samt det at være karrierekvinde.

Ditte Julie har udgivet syv kogebøger siden 2016 både ved Gyldendal og i eget forlag. Hun har været fast underviser hos Miele A/S i 2 år, afholdt en del foredrag, og skal være foredragsholder på Seedster 5.0 i marts 2020 for 400 iværksætter. Derudover leverer Ditte Julie fast opskrifter til Valsemøllen, KitchenAid, Dansukker, Magasinet First Class og Lækkerier.

På den private front er Ditte Julie mor til to børn (Karla knap 6 år og Albert 3 år), som hun deler med sin eksmand. Ditte Julie bor i en lejlighed på Amager, og når det er Dittes børneuge, nyder hun familielivet med alt, hvad det indebærer. Når det er en børnefri uge, udnytter hun det til at arbejde intensivt igennem. Ditte Julies personlige liv er også at finde både på de sociale medier og på sin blog, da hun deler egne erfaringer, oplevelser og frustrationer her. Ditte Julie mestrer dog balancen i, at det aldrig bliver privat, men derimod personligt.