Hvem er
Christine Egholm

Christine Egholm står bag bloggen www.acie.dk og instagramprofilen @christine_egholm, og når dermed ud til ca. 50.000 kvinder i alderen 30-45 år.

Christine er uddannet økonom (B.Sc. Interntional Busines, CBS, og M.Sc. Business & Economics, Stockholm School of Economics) med speciale i strategi og ledelse. Hun har en professionel baggrund som digital marketingchef i en nordisk hub af en større global virksomhed i skønhedsbranchen.

Hun har drevet sin blog og instagram siden 2008 og var dermed en af landets første, og sidenhen største, bloggere. Siden 2018 har Christine drevet sine sociale kanaler professionelt og som primær beskæftigelse. Dertil har hun med-forfattet bogen “Bryllup”, designet flere børnetøjskollektioner i samarbejde med det bæredygtige børnetøjsbrand VacVac og være feautered i adskillige medier fra Elle til Berlingske.

Christines univers er velskrevet og med stor vægt på æstetikken.

Ambitionen er at levere livstilsstof i øjenhøjde uden at gå på kompromis med et meget højt kvalitetsniveau – fra familieliv til beauty, boligindretning, opskrifter og karriere.

Kva Christines uddannelse og tidligere karriere formår hun desuden at løfte og formidle tungere emner som privatøkonomi, videnskabelig dokumentation for skønhedsprodukter mm