Hvem er
Christina Dueholm

Christina Dueholm startede sin karriere som influencer for over 11 år siden, da hun læste til designer, og har siden da opbygget en solid følger skare af engagerede unge kvinder, som har fulgt hende i tykt og tyndt.

Hun deler alt fra mode og skønhed til bolig, indretning, opskrifter, familieliv, rejser og kreative gør-det-selv projekter – samt renoveringen af det hus, som hun, hendes mand og to børn overtog i Charlottenlund i starten af 2021 og som de siden da har været ved at sætte i stand fra kælder til kvist.

Det visuelle udtryk er et bærende element på Christinas kanaler, hun leverer inspirerende indhold af høj kvalitet og inddrager gerne læserne i store som små hverdagseventyr – altid formuleret i en personlig vinkel i øjenhøjde med sine læsere. 

Christina sætter en ære i nøje at udvælge og udtænke kampagner på kreative og nytænkende måder i samspil med sine samarbejdspartnere, for at ramme og tilgodese sin målgruppe bedst muligt. 

Med en baggrund som designer har Christina gennem tiden designet kollektioner for flere forskellige større virksomheder og i udgangen af 2018 tilføjede hun desuden titlen ”forfatter” til sit CV, da hun udgav bogen ”Bryllup – Something old, something new, something…” sammen med tre medforfattere.