Christina Dueholm


Christina Dueholm har gennem de sidste ti år drevet en af Danmarks mest velbesøgte livsstilsblogs. Hun skriver om alt fra mode og skønhed til bolig, mad, familieliv, rejser og kreative gør-det-selv projekter. Christina bor på Østerbro med sin mand og deres to børn og inddrager gerne læserne i store som små hverdagseventyr – altid formuleret i en personlig vinkel i øjenhøjde med sine læsere.

Det visuelle udtryk er et bærende element på Christinas blog og Instagramprofil og hun gør sig umage for kontinuerligt at levere inspirerende indhold af høj kvalitet – både hvad angår tekst, billeder og de Youtube-videoer, som hun selv producerer, hvilke ofte får 150-200.000 visninger.

Christina sætter en ære i nøje at udvælge og udtænke kampagner på kreative og nytænkende måder i samspil med sine samarbejdspartnere, for at ramme og tilgodese sin målgruppe bedst muligt. Troværdigheden kommer også til udtryk i den høje ”engagement rate”, der hersker på tværs af hendes kanaler. Christinas læsere er nysgerrige, aktive og engagerede og læser med for at søge inspiration samt gode råd.

Med en baggrund som designer har Christina gennem tiden designet kollektioner for både 2ND Day, Markberg og Nordic Concept. Hun tilføjede desuden titlen ”forfatter” til sit CV i udgangen af 2018, da hun udgav bogen ”Bryllup – Something old, something new, something…” sammen med tre medforfattere.