Hvem er
Charlotte Caroline Jensen

Charlotte Caroline bor i København, men kommer fra det nordjyske, og med hendes jyske humor og en god portion selvironi rummer hendes medier alt fra morgenhår til seriøse emner om break-ups, selvkærlighed og hvordan man skaber det liv, man drømmer om. Hun er ikke bange for at dele ud af svære emner, hvilket bringer hende tættere med sine trofaste følgere. 

CC er særligt interesseret i selvudvikling og deler både sin rejse med sine følgere på instagram, men også i hendes succesfulde podcast “Tune in” sammen med influencer kollegaen Frederikke Therese. Hun gæsteoptræder også ofte i andre podcast som f.eks. GirlTalk, Busigirldk, influencer Radio, Ansigt til Ansigt, Sandra’s Space mfl.

Charlotte Caroline værdsætter længerevarende samarbejder, hvor det er muligt at arbejde i dybden med det enkelte brand. Hun har i 3 år været den danske IT-girl for Maybelline New York og har været ambassadør for flere brands som Aqua D’or, Gina Tricot og Vero Moda.

Via sine stylings videoer og “try on” på instagram stories og IGTV inspirerer hun dagligt sine følgere med mode, hvilket skaber stor interaktion og interesse på hendes platforme (instagram, blog og youtube).

CC elsker indretning og deler derfor både ud af sin egen bolig samt fra steder hun gæster, hvor hun finder inspiration.  

Siden hun færdiggjorde gymnasiet i 2012 har hun opstartet eget event-bureau, rejst til Kina og designet tasker, drevet egen konsulent virksomhed for i dag at have opbygget sit personlige brand online og arbejde fuldtid som influencer. Grundet sin åbne og professionelle tilgang til dét at være selvstændig, har hun tidligere holdt foredrag i både Aarhus, København og Aalborg med fokus på iværksætteri og personlig branding online.

Charlotte Carolines livsstilsprofil skaber rammerne for et ærligt, selvkærligt og powerfuldt univers, hvor der ligges kreativt og hårdt arbejde i alle, nøje udvalgte, samarbejder.