Charlotte Caroline Jensen

Charlotte Caroline er det danske ansigt for Maybelline New York og har gennem flere år været trendsetter inden for styling og nyeste modetendenser på markedet. Hun har tidligere designet tasker og for nyligt lavet et designsamarbejde med Second Female. Hun hoster flere stylingevents, og bruger blandt andet sin stemme som foredragsholder og inspirationskilde til at forfølge egne drømme.

Charlotte Caroline kommer fra det nordjyske og har de sidste 5 år etableret sig i København, hvor ambitionerne for at opbygge sit personlige brand, har ført hende til at beskæftige sig fuldtid med sine sociale medier: Blog, Instagram og YouTube.

Charlotte Caroline har opbygget et univers med fokus på at være troværdig og ærlig i alt, hvad hun beskæftiger sig med, og som resultat heraf har hun skabt en nær relation til sine følgere, som hun gør en stor dyd ud af altid at inddrage.

Charlotte Caroline rejser meget, og tager gerne sine følgere med bag facaden, hvor hun blandt andet giver et ærligt indblik i, hvad det kræver at arbejde som professionel influencer. Grundet sin åbne og professionelle tilgang til branchen, har hun derfor holdt foredrag i både Aarhus, København og Aalborg omkring personlig branding online.