Charlotte Caroline Jensen

Charlotte Caroline er på 3. år det danske ansigt for Maybelline New York, og har med sit farverige univers gennem flere år været trendsetter inden for styling og nyeste modetendenser på markedet. Særligt med sine stylings videoer og “try on” via instagram stories og IGTV inspirerer hun sine følgere, hvilket dagligt skaber stor interaktion og interesse på hendes platforme: instagram, blog og youtube.

CC bor i København, men kommer fra det nordjyske, og med hendes jyske humor og en god portion selvironi rummer hendes medier alt fra morgenhår til seriøse emner om break-ups, selvkærlighed og hvordan man skaber det liv, man drømmer om. Hun er ikke bange for at dele ud af svære emner, hvilket bringer hende tættere med sine trofaste følgere.

Siden hun færdiggjorde gymnasiet i 2012 har hun opstartet eget event-bureau, rejst til Kina og designet tasker, drevet egen konsulent virksomhed for i dag at have opbygget sit personlige brand online og arbejde fuldtid som influencer. Grundet sin åbne og professionelle tilgang til dét at være selvstændig, har hun tidligere holdt foredrag i både Aarhus, København og Aalborg med fokus på iværksætteri og personlig branding online.

Det seneste år har Charlotte Caroline istedet haft fokus på selvudvikling og inddraget sine følgere i processen til, hvordan man lærer at skabe balance i hverdagen og stå stærkere i sig selv.

Charlotte Caroline er uddannet i beklædningsdesign, i 2018 færdiggjorde hun reklamelinjen og har iøvrigt gået på innovative event management.