Cecilie Falgren Rubini

    Cecilie Rubini har blogget på Sneglcille.dk siden 2009 og er dermed en af de første i branchen. Hun formår med sin genkendelige og fængende skrivestil at engagere og fastholde sine læsere, gamle som nye. Foruden et stort talent samt en tydelig glæde for at skrive, samt en personlig nerve og sårbarhed, der altid skinner igennem, har hun med sin baggrund i mode- og magasinbranchen og ikke mindst sin naturlige interesse for beauty, bolig og livsstil evnen til at ramme bredt og dybt uden at gå på kompromis med sin egen skrivestil og personlige, men æstetisk fine univers på både sin blog og Instagram.

    I 2018 tog Cecilie, der ellers er født, opvokset og på alle måder har sit hjerte i København, springet og rykkede ud af byen, til strandbyen Hornbæk, hvilket også smitter af på alle Cecilies kanaler, både visuelt og skriftligt.

    Foruden blog og Instagram, har Cecilies glæde og interesse for ord bredt sig, og i begyndelsen af 2017, prøvede hun kræfter af med podcasting, der er blevet til to succesrige sæsoner af Voksen ABC, utallige gæsteoptrædener i flere populære podcast, samt podcasten “Krøllet kærlighed”, hvori Cecilie fortæller om den krøllede kærlighedshistorie, der var hele grunden til at Sneglcille bloggen opstod i sin tid.

    Udover at skrive, tage billeder og podcaste, laver Cecilie også modeljobs, som kan bookes direkte via Confetti CPH.