Cathrine Widunok Wichmand

Cathrine Widunok Wichmand læste Film- og Medievidenskab på Københavns Universitet, da hun blev optaget på DR's Talenthold i vinteren 2010. En intern værtsuddannelse i DR, som krævede et længere udskillelsesforløb, før de 4 udvalgte kreative hoveder ud af 800 ansøgere fik lov at begynde deres spæde vej i DR. Efter et halvt års tid meldte skrivesavnet sig hos Cathrine og samtidig også en lyst til at dele den også uglamourøse del af vejen mod toppen i medieverdenen. Så hun startede sin blog. En blog der fra dag 1 har haft sin kerne i ærligheden og øjenhøjden.

Med indlæg om alt fra kropsbehåring, fertilitetsbehandling, kærligheden når den både let og svær, så har Cathrine skrevet sig ind i mange kvinders hjerter, med en stemme de kan relatere til. I kommentarfeltet hos Cathrine mødes man altid med respekt og omsorg, også læsere imellem - uanset hvad man kommer med, og hvor man kommer fra. Og den stemning er skabt med fingerspidsfornemmelse for indhold og ligeledes samarbejder, hvor troværdighed er alfa og omega.
Æstetikken er ligeledes i højsæde, når historiererne udfolder sig i byens gader, i det hyggelige hjem på Frederiksberg eller i sommerhuset, hvor solen (næsten) altid skinner. Cathrines stil er farverig og positiv og smilet stort, og det spreder sig på tværs af platformene.
I 2019 startede hun hashtagget #miljømandag med tanke for at gøre hverdagen lidt bedre og lidt mere bevidst, et hashtag som siden hen har spredt sig på instagram.

Udover at drive Cathrines kanaler som blog og instagram, så har hun været vært på P3 i fire år, udgivet BRYLLUP - something old, something new... med tre andre forfattere, holdt foredrag og arbejder i skrivende stund på ny bog.