Hvem er
Caroline Nehring

Caroline’s unikke visuelle univers har, har gjotr hende til en af Danmarks største livsstils influenter. Hendes kontinuerlige høje kvalitet af contet og hendes sans for æstetik går både igen på hendes kanaler, men også i hendes hjem og personlige stil.

Caroline har sammen med manden Anthony, arbejdet som fuldtids influencer og content creator i over 7 år. På hendes instagram profil @carolinenehring og deres fælles bolig profil @_our_new_home_ giver hun følgerne et ærligt indblik i hendes liv som mor til 3 små børn, hus renovering, DIY projekter samt mode og livssttils, alt sammen med en stærk visuel rød tråd som fællesnævner. 

Caroline vægter det meningsfyldte samarbejde højt og ligger både energi og stolthed i at levere billeder og videoer af professionel kvalitet. Det er vigtigt at hendes personlighed og æstetik skinner igennem det arbejde der bliver everet, og at hendes mållgruppe bliver aktiveret på den bedst tænkelige måde. 

Ved siden af hendes arbejde som influencer driver hun også firmaet Relate Social sammen med Anthony, hvor de hjælper danske såvel som udenlandske kunder med at udarbejde content og udarbejde strategier til deres digitale tilstedeværelse.