Cana Buttenschøn

Influencer og succesforfatter Cana Buttenschøn driver en af landet mest populære livsstilsblogs, Canab.dk og er dagligt aktiv på instagram, hvor mere end 55.000 mennesker følger med.

Cana Buttenschøn er uddannet jordemoder, forfatter til flere bestsellerbøger, foredragsholder, tv-debattør, klummeskribent og har med stor succes været vært for flere podcasts. Cana Buttenschøn er, med andre ord, en kvinde med ben i næsen.

I kraft af sin uddannelse og generelle interesse i det moderne kvindeliv, henvender Cana sig til en bred gruppe danske kvinder, som enten står over for eller midt i moderskabet og voksenlivets mangfoldige udfordringer og som har en passion for familieliv, shopping, skønhed, mode, mad, moderskab, sundhed, økologi, kultur og rejser.

Siden 2015 har Cana Buttenschøn tilmed aktivt engageret sig i velgørenhed og har blandt andre arbejdet tæt sammen med PlanBørnefonden og DR’s Danmarks Indsamling, hvor hun ad flere omgange har rejst til nogle af verdens fattigste lande for at bruge sin position som influencer til at gøre en væsentlig forskel.

På den private front er Cana Buttenschøn mor til to drenge, kærester med gourmetkokken Simon Thrane og bor i København.