Cana Buttenschøn

Som én af blogverdenens mest markante opinons- og meningsdannere har Cana Buttenschøn igennem de seneste år for alvor stadfæstet sit navn blandt de allerbedste. Hun er uddannet jordemoder, forfatter til bestselleren 40 Uger Efter, foredragsholder, tv-debattør og har med stor succes været vært for flere podcasts. Cana er med andre ord, en kvinde med usædvanligt lange ben i næsen.

Siden 2015 har Cana aktivt engageret sig i velgørenhed og har blandt andre et tæt samarbejde med PlanBørnefonden og DRs Danmarks Indsamling, hvor hun flere gange har rejst til nogle af verdens fattigste lande, for at bruge sin position som influencer, til at gøre en væsentlig forskel.

På den mere private front er Cana mor til to drenge og bor på Østerbro, hvorfra hun blogger om livet som moderne og omsorgsfuld karrierekvinde i en ikke helt traditionel familiekonstellation. På bloggen får Canas mange læsere ofte lov til at komme helt tæt på hverdagen i Canas liv, som hun generøst deler ud af i sin helt egen uformelle tone.

Canas Buttenschøns sociale medier repræsenterer en bred gruppe danske kvinder, som enten står overfor eller midt i moderskabet og voksenlivets mangfoldige udfordringer og som har en passion for shopping, skønhed, mode, mad, moderskab, sundhed, økologi, kultur og rejser.