Anthony og Caroline

  Anthony og Caroline har dannet par siden de i 2014 mødte hinanden på det sociale medie Instagram og det varede ikke længe før Anthony pakkede kufferterne og flyttede fra England til Danmark, for at forfølge kærligheden med Caroline. Sidenhen er parret blevet gift og sammen har de tre vidunderlige børn: Baby Otto, Elliot på 3 år og Molly på 5 år. Parret har for nyligt købt en gammel lægeklinik i Tisvilde, som de selv renovere og samtidig deler processen omkring, på deres fælles bolig instagram @our_new_home_. De er kendte for deres minimalistiske og scandivaniske stil, som går igen både i hjemmet og på deres respektive sociale medier @carolinenehring og @anthonybogdan.
   
  Caroline og Anthony lever begge af at være influencere og content creators, hvor de på hver deres især instagram laver inspirerende content til deres følgere og samarbejder med en bred vifte af internationale brands. Autencitet er deres kerneværdi og deres indhold er altid velproduceret, gennemtænkt og med en skarp visuel rød tråd. De har en international profil med danske såvel som udenlandske følgere og kommunikere derfor begge to på engelsk.
   
  Sammen driver de også virksomheden @relatesocial hvor de producere content for virksomheder, i form af hjemmeside indhold, social media content, lookboks, kampagne skydninger og digitale strategier. Anthony arbejder samtidig som fotograf ved siden af sit virke som influencer og iværksætter, og de kan derfor tilbyde en høj produktionsværdi. Det er derfor også muligt for samarbejdspartnere at fritkøbe billeder og content fra kampagner, til brug på tværs af medier og platforme.
   
  Anthony og Caroline er skarpe på livsstil segmentet, mode, bolig, DIY, rejser og udeliv med familien. De har blandt andet samarbejdet med brands som H&M home, Georg Jensen, Loreal, Toyota, Ikea, og Ecco.