Hvem er
Anastasia Graversen

Anastasias univers centrerer sig om oprigtig glæde og skønhed, som hun ærligt, nært og med et æstetisk fokus deler ud af. Hun vil inspirerere sine følgere med sin rolige tilgang til forældrerollen for sine tre børn, Jacob og Bille på tre år og Mio fra juni 22. Ligeledes deler hun daglige outfit-stories og de mange oplevelser hun skaber for sig selv og sin familie, alt fra smuk farverig aftensmad, skabt af køleskabsrester, eller rejser til sydfrankrig til sol og varme.

Anastasias relationer har den vigtigste plads i livet, og hun forsøger hver dag at værdsætte og forbedre dem, både de nære i den inderste familie, samt med sine følgere i direkte kommunikation gennem kommentarer og DM’s.
Efter at hun færdiggjorde sin kandidat fra CBS, har Anastasia arbejdet i forskellige marketingafdelinger i beauty-branchen og som influencer med brands som Canon, Sea New York, Skall Studio, Konges Sløjd, Simple Feast, Liewood og mange flere. Anastasia og hendes tvillinger har tillige lavet modelarbejde for Zalando, Liewood, Sea New York, blandt andre.

Anastasias brand omfavner alle de skønne dele af et familieliv i byen. Og med indslag som dagens outfit, middage med familie og venner, get-aways til sommerhus, børnehavestart, hårstyling, med mere, kommer hendes følgere helt tæt på hendes liv.