Hvem er vi?

Confetti CPH er et lille, men stærkt influencerfællesskab skabt, af fire af landets største livsstilsbloggere. Med agent Christina Barré i ryggen, mere end 2 millioner månedlige sidevisninger og mange års erfaring tilsammen, er ambitionen at skabe et seriøst ståsted i den digitale medieverden.

Confetti CPH tilbyder virksomheder at fortælle deres historie på de sociale medier og på den måde nå ud til modtagerne på en personlig og vedkommende måde. Vi udarbejder idéer og koncepter, som er skræddersyet, så de passer perfekt til det enkelte brand og den eller de influencers, som står i spidsen for at få fortalt historien igennem tekst, billeder, video og personlig deltagelse.

Med Christina Barré som tovholder, sælger og agent, har Confetti CPH-holdet bestående af Cana Buttenschøn, Christina Dueholm, Mette Marie Lei Lange og Cecilie Rubini, til hensigt at højne niveauet for influencermarketing. De fire influencers er fortsat indehavere af hver deres blog og sociale medie-kanaler, men står nu også sammen i et fællesskab, hvor sparring, inspiration, udvikling og respekt for faget er i fokus.

Lær os bedre at kende individuelt og download samtidigt vores mediekit HER.


Confetti CPH 2017 · CVR: 38 67 35 05 · Kontakt : info@confetticph.com