CECILIE FALGREN RUBINI

Cecilie Rubini har siden 2009 drevet bloggen sneglcille.dk, hvor læsere har kunne følge med i alt fra helt almindelig hverdagsskriveri, tanker om løst og fast, op- og nedture samt store livsbegivenheder som fødsler (ja i flertal), bryllup, flytning og for nyligt springet som selvstændig fuldtids blogger/influencer.

Cecilie har en baggrund i mode- og magasinbranchen, som både model og skribent, hvilket sammen med interessen for skønhed, rejser, shopping og god mad, tydeligt skinner igennem på bloggen og på hendes sociale kanaler.

Cecilie har skabt et troværdigt og genkendeligt brand i Sneglcille-universet, som med en trofast og loyal følgerskare samler mennesker, særligt kvinder, i et fællesskab, hvor alt er tilladt. Af kommercielle samarbejder som Cecilie tidligere har indgået, kan brands som Elizabeth Arden, Netflix, Hvisk, Summerbird, Copenhagen Airport m.fl. nævnes. Cecilie er erfaren i fremstilling af video, billeder og selvfølgelig tekst. Også konceptudvikling tager hun stor ære i at være med ind over og bidrager gerne med både ideer og nytænkning når det kommer til fremstilling af materiale til kampagner.

Foruden bloggen er Cecilie medvært i den succesfulde podcast Voksen ABC, der efter bare fire måneders levetid har over en halv million downloads. Cecilie arbejder pt på en børnebog med sin søn som med-forfatter, og så brygger hun både på en voksenbog, endnu en podcast og drømmer om at udvikle en serie med hårprodukter.

Blog: www.sneglcille.dk
Instagram: @sneglcille

Download mediekit: HER


Confetti CPH 2017 · CVR: 38 67 35 05 · Kontakt : info@confetticph.com