CANA BUTTENSCHØN

Cana Buttenschøn er udover at være professionel blogger, uddannet jordemoder, mor til to drenge, foredragsholder, meningsdanner, debattør, forfatter og usædvanligt glad for både slik og kaffe. Cana bor på Østerbro og blogger om livet som moderne og omsorgsfuld karrierekvinde i en digital og kompleks verden, hvor kravene til stadighed synes at vokse.

Canabuttenschon.dk beskriver kvindelivet i alle dets mange, både små og store, op- og nedture, hvor læserne får lov til at komme helt tæt på hverdagen i Canas liv, som hun generøst deler ud af i sin helt egen uformelle tone. Cana Buttenschøn har ofte optrådt som opinionsdanner på både podcast, radio (Kejser på P1) og TV (Aftenshowet, TV2 News) i samfundsrelevante debatter, typisk indenfor familie- og livsstilsgenren.

Udover at pryde både den analoge og den digitale sendeflade, er Cana Buttenschøn forfatter til en bog, 40 Uger Efter – en kærlig håndsrækning til nybagte mødre – som udkommer i efteråret 2017. Cana vil i forbindelse med udgivelsen af bogen holde foredrag og pep-talks rundt om i hele landet.

Canas Buttenschøns sociale medier repræsenterer en bred gruppe danske kvinder, som enten står overfor eller midt i moderskabet og voksenlivets mangfoldige udfordringer og som har en passion for shopping, skønhed, mode, moderskab, sundhed, økologi, kultur, rejser og børneopdragelse.

Blog: www.canabuttenschon.dk
Instagram: @canabuttenschon

Download mediekit: HER


Confetti CPH 2017 · CVR: 38 67 35 05 · Kontakt : info@confetticph.com